Narančasta juha

U posudu stavimo poriluk, mrkvu i bundevu te kuhamo dok ne počne ključati pa onda smanjimo vatru i kuhamo još 15-17 minuta (začinimo po želji).

Kada je povrće gotovo izmiksamo ga u mikseru.

Dobit ćemo gušću smjesu koju možemo razrijediti(po ukusu) temeljcem ili vodom, te takodjer možemo dodati malo vrhnja za kuhanje da juha bude kremastija.

Prilikom posluživanja možemo dodati sjeckani peršin kao dekoraciju te prpepržene kockice kruha.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Pirovo brašno

Pirovo brašno

2,00 eur/kg

Gotovi proizvodi

Bijela tartufata 90 g

12,50 eur/kom

Repa

Svježa repa

1,00 eur/kg

Tartufi

Crni sjeckani tartuf 90 g

21,25 eur/kom

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Poklon paketi

Poklon paket 3x čokoladne bučine koštice

12,00 eur/kom

Grickalice

Heljda snack s kukuruzom

2,65 eur/kom

Ostalo

Kozja skuta

15,00 eur/kg

Paprika

Crvena paprika

1,00 eur/kg

Celer

Korijen celera

1,00 eur/kg

Cherry rajčica

Mini rajčice

1,00 eur/kg

Suhe smokve

Suhe smokve

2,65 eur/kom

Ostalo

Ribež inox Nini Tartufi

25,00 eur/kom

Slatki likeri

Terranino

17,12 eur/L