Iće&piće - odredište sladokusaca i znalaca

21.11.2016

Okusite najfiniji časopis!

Putujući svijetom ili gledajući filmove sigurno ste bar jednom zapazili bogatstvo zapadnih tiskovina. I uistinu, londonski, pariški ili rimski kiosci ponudom će zadovoljiti i najzahtjevnije sakupljače porculanskih figurica, strastvene ljubitelje starih automobila, majstore origamija te tisuće drugih hobista čije interese samo najbujnija mašta može zamisliti, a nalaze se među pomno osmišljenim stranicama raznih specijaliziranih časopisa. Ipak, nema razloga za ljubomoru. I naše su novinarnice sve šarenije, a sline vam mogu poteći tek zbog nezavisnog projekta simpatična naziva Iće&piće.

Naziv je samo djelomičan razlog nezadrživa rasta apetita. Neki će se radije pomamiti na izvrsne umjetničke fotografije Damira Fabijanića, tate raskošno opremljena časopisa, dok će druge pak privući koncept što nimalo ne zaostaje za glasovitim svjetskim inačicama poput Bon Appetita, Gourmeta, Regala ili Saveura. A ne zaboravimo ni one koji, bez obzira što su ih čitav život učili kako je nepristojno viriti u tuđi tanjur, ne mogu odoljeti mogućnosti da saznaju što to jedu i kakve to običaje za stolom njeguju naši proslavljeni književnici, glazbenici, novinari te ostali znani i neznani ljubitelji kulinarstva, vinarstva, maslinarstva i svih ostalih arstava što čine kulturu stola.

Uglavnom, bez obzira u kojoj ste se skupini prepoznali, uz Iće&piće otkrit ćete ono najbolje iz domaće i svjetske kuhinje, među prvima prepoznati trendove u gastronomiji i nutricionizmu, saznati što  je novo osmislila razvijena kulinarska tehnologija, s kojih se to namirnica otklonila plemenita plijesan zaborava i zasigurno biti najinformiraniji sudionik svih uživanja za stolom. Uslast!

 


Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Ostalo

Brašno od lješnjaka

80,00 kn/kg

Ostalo

Samoborski bermet

70,00 kn/kom

Bijela vina

Kvalitetna i vrhunska bijela vina

30,00 kn/L

Svinjsko meso

Svinjsko pakirano meso 50kg/tjedno

40,00 kn/kg

Som

Som fileti

18,00 kn/kg

Juneće meso

Junetina

35,00 kn/kg

Bistri

Aronija - eko matični sok 1L

60,00 kn/L

Pršut

Crni pršut - pršut od crne slavonske svinje

200,00 eur/kg

Pršut

Crni pršut - pršut od crne slavonske svinje

200,00 eur/kg

Ostalo

Sušena rajčica

100,00 kn/kg

Suncokretovo ulje

Hladno prešano suncokretovo ulje

5,00 eur/L

Jastog

Potražujem jastoge

260,00 kn/kg

Svinjsko meso

Crna slavonska svinja

20,00 kn/kom

Ostalo

Ocat Jabučni 1L

10,00 kn/L

Ostalo

Kulenova seka

200,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice