Iće&piće - odredište sladokusaca i znalaca

21.11.2016

Okusite najfiniji časopis!

Putujući svijetom ili gledajući filmove sigurno ste bar jednom zapazili bogatstvo zapadnih tiskovina. I uistinu, londonski, pariški ili rimski kiosci ponudom će zadovoljiti i najzahtjevnije sakupljače porculanskih figurica, strastvene ljubitelje starih automobila, majstore origamija te tisuće drugih hobista čije interese samo najbujnija mašta može zamisliti, a nalaze se među pomno osmišljenim stranicama raznih specijaliziranih časopisa. Ipak, nema razloga za ljubomoru. I naše su novinarnice sve šarenije, a sline vam mogu poteći tek zbog nezavisnog projekta simpatična naziva Iće&piće.

Naziv je samo djelomičan razlog nezadrživa rasta apetita. Neki će se radije pomamiti na izvrsne umjetničke fotografije Damira Fabijanića, tate raskošno opremljena časopisa, dok će druge pak privući koncept što nimalo ne zaostaje za glasovitim svjetskim inačicama poput Bon Appetita, Gourmeta, Regala ili Saveura. A ne zaboravimo ni one koji, bez obzira što su ih čitav život učili kako je nepristojno viriti u tuđi tanjur, ne mogu odoljeti mogućnosti da saznaju što to jedu i kakve to običaje za stolom njeguju naši proslavljeni književnici, glazbenici, novinari te ostali znani i neznani ljubitelji kulinarstva, vinarstva, maslinarstva i svih ostalih arstava što čine kulturu stola.

Uglavnom, bez obzira u kojoj ste se skupini prepoznali, uz Iće&piće otkrit ćete ono najbolje iz domaće i svjetske kuhinje, među prvima prepoznati trendove u gastronomiji i nutricionizmu, saznati što  je novo osmislila razvijena kulinarska tehnologija, s kojih se to namirnica otklonila plemenita plijesan zaborava i zasigurno biti najinformiraniji sudionik svih uživanja za stolom. Uslast!

 


Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Ostalo

Pečenica sa slaninom

100,00 kn/kg

Eko proizvodi

Ekološko maslinovo ulje, hladno prešano, oblica.

90,00 kn/L

Bijeli luk

ČEŠNJAK DOMAĆI - AKCIJA

19,00 kn/kg

Bagremov med

Domaći bagremov med

50,00 kn/kg

Pjenušava vina

Pjenušac Manzoni Elegance Extra brut

100,00 kn/L

Jetra

svinjska jetra (smrznuta)

3,00 kn/kg

Eko proizvodi

Eko grah trešnjevac

30,00 kn/kg

A - jaja težine 60 - 65 g

JAJA - DOMAĆA

1,00 kn/kom

Bijela vina

Graševina Barun

50,00 kn/L

Prirodni slatkiši

Klašuni

25,00 kn/kom

Dimljeni mesni proizvodi

Kulenova seka od mesa crne svinje

150,00 kn/kg

Grah

Grah zelenčak ( Slavonski zeleni grah)

30,00 kn/kom

Batat

Batat

8,00 kn/kg

Prirodni (100%) sokovi

Eko matični sok od aronije

60,00 kn/L

Juneće meso

15 kom JUNICA - Simentalka

15,00 kn/kom


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice