Iće&piće - odredište sladokusaca i znalaca

21.11.2016

Okusite najfiniji časopis!

Putujući svijetom ili gledajući filmove sigurno ste bar jednom zapazili bogatstvo zapadnih tiskovina. I uistinu, londonski, pariški ili rimski kiosci ponudom će zadovoljiti i najzahtjevnije sakupljače porculanskih figurica, strastvene ljubitelje starih automobila, majstore origamija te tisuće drugih hobista čije interese samo najbujnija mašta može zamisliti, a nalaze se među pomno osmišljenim stranicama raznih specijaliziranih časopisa. Ipak, nema razloga za ljubomoru. I naše su novinarnice sve šarenije, a sline vam mogu poteći tek zbog nezavisnog projekta simpatična naziva Iće&piće.

Naziv je samo djelomičan razlog nezadrživa rasta apetita. Neki će se radije pomamiti na izvrsne umjetničke fotografije Damira Fabijanića, tate raskošno opremljena časopisa, dok će druge pak privući koncept što nimalo ne zaostaje za glasovitim svjetskim inačicama poput Bon Appetita, Gourmeta, Regala ili Saveura. A ne zaboravimo ni one koji, bez obzira što su ih čitav život učili kako je nepristojno viriti u tuđi tanjur, ne mogu odoljeti mogućnosti da saznaju što to jedu i kakve to običaje za stolom njeguju naši proslavljeni književnici, glazbenici, novinari te ostali znani i neznani ljubitelji kulinarstva, vinarstva, maslinarstva i svih ostalih arstava što čine kulturu stola.

Uglavnom, bez obzira u kojoj ste se skupini prepoznali, uz Iće&piće otkrit ćete ono najbolje iz domaće i svjetske kuhinje, među prvima prepoznati trendove u gastronomiji i nutricionizmu, saznati što  je novo osmislila razvijena kulinarska tehnologija, s kojih se to namirnica otklonila plemenita plijesan zaborava i zasigurno biti najinformiraniji sudionik svih uživanja za stolom. Uslast!

 


Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

Maticni sok od Aronije

60,00 kn/L

Meso peradi

PERAD iz otvorenog uzgoja

40,00 kn/kg

Kravlji sir

Punomasni polutvrdi kravlji sirevi

50,00 kn/kg

Bagremov med

Prodajem domaći vrcani med

45,00 kn/kg

Ostalo

Domaća jaja

1,10 kn/kom

Svinjsko meso

Svinjsko pakirano meso 50kg/tjedno

40,00 kn/kg

Juneće meso

Junetina

35,00 kn/kg

Meso peradi

Pileći file na tjednoj bazi

2,80 kn/kg

Krumpir

Domaći krumpir - Liseta

3,50 kn/kg

SU - jaja težine 75 g i više

Domaca jaja

1,00 kn/kom

Drugi sirevi

Skuta na tjednoj bazi

1,85 kn/kg

Meso peradi

Pureći file na tjednoj bazi

3,90 kn/kg

Ostalo

Bučine sjemenke 0,5 kg

30,00 kn/kom

Slatko vrhnje

Slatko vrhnje na tjednoj bazi

1,25 kn/L

Meso peradi

Domaće pileće meso

25,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice