Iće&piće - odredište sladokusaca i znalaca

21.11.2016

Okusite najfiniji časopis!

Putujući svijetom ili gledajući filmove sigurno ste bar jednom zapazili bogatstvo zapadnih tiskovina. I uistinu, londonski, pariški ili rimski kiosci ponudom će zadovoljiti i najzahtjevnije sakupljače porculanskih figurica, strastvene ljubitelje starih automobila, majstore origamija te tisuće drugih hobista čije interese samo najbujnija mašta može zamisliti, a nalaze se među pomno osmišljenim stranicama raznih specijaliziranih časopisa. Ipak, nema razloga za ljubomoru. I naše su novinarnice sve šarenije, a sline vam mogu poteći tek zbog nezavisnog projekta simpatična naziva Iće&piće.

Naziv je samo djelomičan razlog nezadrživa rasta apetita. Neki će se radije pomamiti na izvrsne umjetničke fotografije Damira Fabijanića, tate raskošno opremljena časopisa, dok će druge pak privući koncept što nimalo ne zaostaje za glasovitim svjetskim inačicama poput Bon Appetita, Gourmeta, Regala ili Saveura. A ne zaboravimo ni one koji, bez obzira što su ih čitav život učili kako je nepristojno viriti u tuđi tanjur, ne mogu odoljeti mogućnosti da saznaju što to jedu i kakve to običaje za stolom njeguju naši proslavljeni književnici, glazbenici, novinari te ostali znani i neznani ljubitelji kulinarstva, vinarstva, maslinarstva i svih ostalih arstava što čine kulturu stola.

Uglavnom, bez obzira u kojoj ste se skupini prepoznali, uz Iće&piće otkrit ćete ono najbolje iz domaće i svjetske kuhinje, među prvima prepoznati trendove u gastronomiji i nutricionizmu, saznati što  je novo osmislila razvijena kulinarska tehnologija, s kojih se to namirnica otklonila plemenita plijesan zaborava i zasigurno biti najinformiraniji sudionik svih uživanja za stolom. Uslast!

 


Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Medica

MEDICA s ljekovitim travama

100,00 kn/kom

Drugi sirevi

Sir za pizzu

25,00 kn/kg

B - jaja težine 55 - 60 g

Jaja

0,90 kn/kom

Mozzarella

Mozzarella

45,00 kn/kg

Meso peradi

PERAD iz otvorenog uzgoja

40,00 kn/kg

Dimljeni mesni proizvodi

Dimljena vratina

70,00 kn/kg

Svinjsko meso

Svinjsko pakirano meso 50kg/tjedno

40,00 kn/kg

Eko proizvodi

Aronija čaj - 100 g

20,00 kn/kom

Bagremov med

KUPUJEM med od bagrema- iskljucivo Hrvatskog porijekla

35,00 kn/kg

Meso peradi

PERAD - EKO uzgoj - KUPUJEMO

50,00 kn/kg

Sjeme i sadnice

Sjeme uljane repice

5,00 kn/kg

Teleće meso

KUPUJEMO - teleći but - 50kg/tj

50,00 kn/kg

Kravlji sir

Domaći kravlji sir

75,00 kn/kg

Juneće meso

15 kom JUNICA - Simentalka

17,00 kn/kom

Eko proizvodi

GREEN LIFE Eko tjestenina s konopljom – Organic pasta with hemp (Pasta Pannonska) 250 g

25,90 kn/kom


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice