Registriraj se

Iće&piće - odredište sladokusaca i znalaca

21.11.2016

Okusite najfiniji časopis!

Putujući svijetom ili gledajući filmove sigurno ste bar jednom zapazili bogatstvo zapadnih tiskovina. I uistinu, londonski, pariški ili rimski kiosci ponudom će zadovoljiti i najzahtjevnije sakupljače porculanskih figurica, strastvene ljubitelje starih automobila, majstore origamija te tisuće drugih hobista čije interese samo najbujnija mašta može zamisliti, a nalaze se među pomno osmišljenim stranicama raznih specijaliziranih časopisa. Ipak, nema razloga za ljubomoru. I naše su novinarnice sve šarenije, a sline vam mogu poteći tek zbog nezavisnog projekta simpatična naziva Iće&piće.

Naziv je samo djelomičan razlog nezadrživa rasta apetita. Neki će se radije pomamiti na izvrsne umjetničke fotografije Damira Fabijanića, tate raskošno opremljena časopisa, dok će druge pak privući koncept što nimalo ne zaostaje za glasovitim svjetskim inačicama poput Bon Appetita, Gourmeta, Regala ili Saveura. A ne zaboravimo ni one koji, bez obzira što su ih čitav život učili kako je nepristojno viriti u tuđi tanjur, ne mogu odoljeti mogućnosti da saznaju što to jedu i kakve to običaje za stolom njeguju naši proslavljeni književnici, glazbenici, novinari te ostali znani i neznani ljubitelji kulinarstva, vinarstva, maslinarstva i svih ostalih arstava što čine kulturu stola.

Uglavnom, bez obzira u kojoj ste se skupini prepoznali, uz Iće&piće otkrit ćete ono najbolje iz domaće i svjetske kuhinje, među prvima prepoznati trendove u gastronomiji i nutricionizmu, saznati što  je novo osmislila razvijena kulinarska tehnologija, s kojih se to namirnica otklonila plemenita plijesan zaborava i zasigurno biti najinformiraniji sudionik svih uživanja za stolom. Uslast!

 


Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Meso peradi

Potražujemo svježa pileća prsa

20,00 kn/kom

Meso peradi

PERAD iz otvorenog uzgoja

40,00 kn/kg

Njega lica

Krema za oštećenu kožu Maria

525,00 kn/kom

Slanina

EKO-SLANINA (dobar kolesterol) OD CRNE SVINJE MANGULICE

180,00 kn/kg

Čaj od lavande

Čaj

1,00 kn/kom

Bagremov med

Bagremov med u kantama od 29kg

30,00 kn/kg

Meso peradi

Pureća prsa

46,00 kn/kg

Drugi sirevi

Sir

1,00 kn/kg

Bagremov med

Domaći med IDEALAN ZA POKLONE 450g

25,00 kn/kom

Cvjetni med

Cvjetni med u kantama od 29 kg

23,00 kn/kg

Lješnjak

Lješnjak

60,00 kn/kg

Eko proizvodi

EKO masline s košticama

25,00 kn/kg

Eko proizvodi

Zimska kobasica s Orlovog Puta

240,00 kn/kg

Proizvodi bez šećera

SteviQ coffee 3u1 original 300g

49,98 kn/kom

Dimljeni mesni proizvodi

EKO-KULEN SEKA (Blaga ili Ljuta)

240,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice