Iće&piće - odredište sladokusaca i znalaca

21.11.2016

Okusite najfiniji časopis!

Putujući svijetom ili gledajući filmove sigurno ste bar jednom zapazili bogatstvo zapadnih tiskovina. I uistinu, londonski, pariški ili rimski kiosci ponudom će zadovoljiti i najzahtjevnije sakupljače porculanskih figurica, strastvene ljubitelje starih automobila, majstore origamija te tisuće drugih hobista čije interese samo najbujnija mašta može zamisliti, a nalaze se među pomno osmišljenim stranicama raznih specijaliziranih časopisa. Ipak, nema razloga za ljubomoru. I naše su novinarnice sve šarenije, a sline vam mogu poteći tek zbog nezavisnog projekta simpatična naziva Iće&piće.

Naziv je samo djelomičan razlog nezadrživa rasta apetita. Neki će se radije pomamiti na izvrsne umjetničke fotografije Damira Fabijanića, tate raskošno opremljena časopisa, dok će druge pak privući koncept što nimalo ne zaostaje za glasovitim svjetskim inačicama poput Bon Appetita, Gourmeta, Regala ili Saveura. A ne zaboravimo ni one koji, bez obzira što su ih čitav život učili kako je nepristojno viriti u tuđi tanjur, ne mogu odoljeti mogućnosti da saznaju što to jedu i kakve to običaje za stolom njeguju naši proslavljeni književnici, glazbenici, novinari te ostali znani i neznani ljubitelji kulinarstva, vinarstva, maslinarstva i svih ostalih arstava što čine kulturu stola.

Uglavnom, bez obzira u kojoj ste se skupini prepoznali, uz Iće&piće otkrit ćete ono najbolje iz domaće i svjetske kuhinje, među prvima prepoznati trendove u gastronomiji i nutricionizmu, saznati što  je novo osmislila razvijena kulinarska tehnologija, s kojih se to namirnica otklonila plemenita plijesan zaborava i zasigurno biti najinformiraniji sudionik svih uživanja za stolom. Uslast!

 


Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Prirodni (100%) sokovi

Eko matični sok od aronije

60,00 kn/L

Brašno iz cijelog zrna (integralno)

Lješnjakovo brašno

35,00 kn/kom

Šampinjoni

Potražujemo šampinjone

10,00 kn/kom

Ostalo

Buđola od crne slavonske svinje

100,00 kn/kg

Kravlje mlijeko

Kravlje mlijeko na tjednoj bazi

0,48 eur/L

Bijeli luk

ČEŠNJAK DOMAĆI - AKCIJA

19,00 kn/kg

Heljda

Heljda

5,00 kn/kg

Ostalo

Ulje lješnjaka

360,00 kn/L

Cvjetni med

Domaći cvjetni med

45,00 kn/kg

Krumpir

Domaći krumpir - Liseta

3,50 kn/kg

Med od agacije

Bagremov med u kantama od 29kg

30,00 kn/kom

Tikvice

Potražujemo tikvice

5,00 kn/kg

Bagremov med

Domaći bagremov med

50,00 kn/kg

Ostalo

Pečenica sa slaninom

100,00 kn/kg

Jetra

svinjska jetra (smrznuta)

3,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice