Srneći file u umaku od kapara

Na zagrijanom maslacu prepržimo sitno sjeckanu slaninu te dodamo srnetinu koju smo prethodno izrezali na veće kockice te zapečemo.

Dodamo 200ml juhe, lovor, vino i dinstamo na laganoj vatri oko 2 sata.

Kada meso postane mekano izvadimo ga a umak procijedimo.

Procijeđeni umak ulijemo u bijelu zapršku te dodamo kapare i začine prema želji.

Ako nam je umak pregust možemo ga razrijediti juhom ili vodom.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Med od suncokreta

MED SUNCOKRET 900g

10,00 eur/kom

Ostalo

RUSTIKALNI MLINCI 500gr

2,65 eur/kom

Čokolade

Čokolade i praline

1,00 eur/kom

Lipov med

MED LIPA 900g

12,50 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje STIPANI'S 5l

95,00 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje STIPANI'S 0,75l

17,00 eur/kom

Džemovi

Miješani džem od malina i kupina

4,50 eur/kom

Eko proizvodi

EKO mladi luk

5,00 eur/kg

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

21,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje, Žižolera 0.5l

30,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Ostalo

PRIRODNA AROMA U PRAHU - JAGODA 100g

8,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Svinjsko meso

Potražujemo svježe svinjsko meso

0,13 eur/kom